Grillet agurk med brunet smør, kapers og flødeost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 100 Lurpak® smør
  • 2,5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 kg agurk
  • 275 g hjertesalat
  • friskkværnet peber
  • 150 g Arla® fresh cheese 50+ (16%)
  • 75 g finthakkede skalotteløg
  • 50 g grofthakkede kapers
  • 25 g fintklippet purløg
  • 25 g lys sojasauce
  • 100 g radise i tynde skiver
  • 500 g ristet rugbrød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 9480 kJ

Energifordeling:

Fiber: 56.8 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 44 %

Fremgangsmetode

Brun smørret til det er gyldent og dufter af saltkaramel. Tag gryden af varmen.

Flæk agurkerne og skrab kernerne ud med en teske (gem kernerne). Del agurkerne i ca. 10 cm lange stykker. Skær hjertesalat i ca. 10 både. Grill agurker og salat på en varm grillpande – til de har grillstriber. Drys grøntsagerne med salt og peber.

Flødeostecreme

Rør flødeost og agurkekerner sammen i en skål til en creme. Tilsæt peber og smag til.

Bring det brunede smør i kog. Tilsæt løg og kapers og lad det simre et par minutter. Tilsæt soja og purløg og rør det hele godt sammen.

Smør rugbrødsskiverne med flødeostecreme – og top op med grillet agurk og salatbåde. Fordel det brunede kryddersmør ovenpå sammen med radiser.

Tip

Server evt. modnet sild eller røget fisk til retten.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.