Græskarmuffins med kanel og ingefær, toppet med orange flødeskum

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 104 g æg
  • 150 g hvedemel
  • 5 g fint salt
  • 25 g hakkede, letristede valnød
  • 150 g sukker
  • 10 g stødt kanel
  • 5 g natron
  • 10 g stødt ingefær
  • 100 g majsolie
  • 200 g revet græskar
  • 25 g græskarkerne

Orange flødeskum

  • 150 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 30 g flormelis
  • 100 g fintrevet græskar
  • 20 g havtorn

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13480 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 54 %

Fremgangsmetode

Pisk sukker og olie luftigt. Tilsæt æggene i et af gangen – og pisk godt. Bland mel, kanel, ingefær, salt og natron og sigt det i dejen. Tilsæt græskar, hakkede valnødder og græskarkerner. Fyld dejen i små muffinsforme og bag dem i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Orange flødeskum

Pisk fløden til et luftigt skum. Knus havtornbærrene med et piskeris i en skål. Vend flødeskum, græskar og flormelis i havtornene. Pynt muffins med orange flødeskum. Server straks.

Bagetid

20-30 min. ved 175°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.