Græskarmuffins med kanel og ingefær, toppet med orange flødeskum
SERVERING
10 portioner
Orange flødeskum
Energiindhold for hele retten: 13480 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 54 %
Pisk sukker og olie luftigt. Tilsæt æggene i et af gangen – og pisk godt. Bland mel, kanel, ingefær, salt og natron og sigt det i dejen. Tilsæt græskar, hakkede valnødder og græskarkerner. Fyld dejen i små muffinsforme og bag dem i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.
Pisk fløden til et luftigt skum. Knus havtornbærrene med et piskeris i en skål. Vend flødeskum, græskar og flormelis i havtornene. Pynt muffins med orange flødeskum. Server straks.
20-30 min. ved 175°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000