Glaskål med ærtedip

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Ærtedip

  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 2 g citronskal (usprøjtet)
  • 6 g Salt
  • 500 g friske eller frosne, optøede Ært
  • 5 stilke mynte
  • 1 kg glaskål

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3770 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 59 %
Kulhydrat: 18 %
Fedt: 23 %

Fremgangsmetode

Ærtedip

Blend ærter og friskhakket mynte til en jævn blandingen. Bestem selv om den skal være grov eller fin. Tilsæt fløde, citronskal, salt og rigeligt friskkværnet peber. Blend hurtigt sammen og smag til.

Skræl evt. glaskålen og skær den i tykke stave. Server glaskålen med ærtedip.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.