Dip af knoldselleri og kartofler med peberrod og fløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 400 g knoldselleri i store tern
  • 200 g kartoffel i store tern
  • 20 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g friskrevet peberrod

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 1620 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 65 %
Fedt: 22 %

Fremgangsmetode

Kog selleri og kartofler i vand uden salt til de er møre. Hæld vandet fra og damp grønsagerne. Lad dem køle af.

Kom selleri og kartofler i en foodprocessor og kør til en jævn blanding. Pas på at det ikke kører for længe, da mosen kan blive “lang”. Tilsæt fløde, peberrod, salt og peber. Smag til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.