Dip af hytteost med purløg og hvedegræs

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • friskkværnet peber
  • fint salt
  • 25 g sirup
  • 1 g finthakket purløg
  • 800 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 200 g hvedegræsjuice eller anden grøntsagsjuice

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 45 %
Kulhydrat: 24 %
Fedt: 31 %

Fremgangsmetode

Kom hytteost, juice og sirup i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. – eller til det er glat. Tilsæt purløg og smag til med salt og peber. Server sammen fx grømtsagsstave.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.