Creme brulé med skyr
SERVERING
10 portioner
Pynt
Energiindhold for hele retten: 10010 kJ
Energifordeling:
Fiber: 2.9 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 48 %
Rør æggeblommer, honning og vaniljekorn sammen. Tilsæt skyr og fløde, og rør til blandingen er jævn. Fordel blandingen i ovnfaste skåle. Stil skålene på en bageplade og bag dem midt i ovnen. Cremen skælver når den kommer ud af ovnen, men sætter sig efterfølgende. Stil creme bruléerne i køleskabet i mindst 3 timer – uden at dække dem til.
Drys de iskolde creme bruléer med sukker og brænd dem med en gasbrænder. Pynt med friske bær og server straks.
Ca. ½ time ved 80°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000