Creme brulé med skyr

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 600 g Arla® Skyr 0,2%
  • 200 g pasteuriseret æggeblomme
  • 200 g Arla® piskefløde 38%
  • 1 stykker vaniljestang
  • 150 g akaciehonning
  • 30 g Rørsukker

Pynt

  • friske hindbær , blåbær eller brombær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 10010 kJ

Energifordeling:

Fiber: 2.9 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 48 %

Fremgangsmetode

Rør æggeblommer, honning og vaniljekorn sammen. Tilsæt skyr og fløde, og rør til blandingen er jævn. Fordel blandingen i ovnfaste skåle. Stil skålene på en bageplade og bag dem midt i ovnen. Cremen skælver når den kommer ud af ovnen, men sætter sig efterfølgende. Stil creme bruléerne i køleskabet i mindst 3 timer – uden at dække dem til.

Drys de iskolde creme bruléer med sukker og brænd dem med en gasbrænder. Pynt med friske bær og server straks.

Bagetid

Ca. ½ time ved 80°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.