Couscoussalat med bagte beder

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2,5 g Groft salt
  • 400 g vand
  • 240 g couscousgryn
  • 2,5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 45 g olivenolie
  • 150 g Gulerod
  • 15 g grofthakket bredbladet persille
  • 40 g sirup
  • 45 g æbleeddike
  • 100 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk i små tern
  • 400 g rensede gul bede , rødbeder, bolchebeder

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %

Fremgangsmetode

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min – (rør af og til med en gaffel). Skær beder og gulerødder i mundrette stykker. Bland olivenolie, æbleeddike, sirup, salt og peber i en skål og pisk det sammen. Fordel grøntsager på en bradepande og kom olie/eddike blandingen henover. Bag grøntsagerne i ovnen.
Køl rodfrugterne let og vend dem sammen med couscous, væden fra grøntsagerne, ost og persille.

Bagetid for rodfrugter

Ca. 40 min. ved 185° – traditionel ovn.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.