Couscoussalat med bagte beder
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 0 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min – (rør af og til med en gaffel). Skær beder og gulerødder i mundrette stykker. Bland olivenolie, æbleeddike, sirup, salt og peber i en skål og pisk det sammen. Fordel grøntsager på en bradepande og kom olie/eddike blandingen henover. Bag grøntsagerne i ovnen.
Køl rodfrugterne let og vend dem sammen med couscous, væden fra grøntsagerne, ost og persille.
Ca. 40 min. ved 185° – traditionel ovn.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000