Coleslaw af rødkål, granatæblekerner og kirsebæreddike

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g Groft salt
  • 20 g kirsebæreddike
  • 300 g rødbede - skåret i strimler på mandolin eller foodprocessor
  • 500 g rødkål - fintsnittet i lange strimler
  • 25 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 20 g olivenolie
  • 20 g kirsebæreddike
  • 8 g friskrevet peberrod evt. mere afhængig af styrken på peberrod
  • 20 g Dijonsennep
  • 40 g honning
  • 40 g frosne kirsebær
  • 20 g hakkede korianderblad
  • 200 g æble - skåret i små tern, gerne cox orange eller pigeon
  • 150 g granatæblekerne

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3590 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 35 %

Fremgangsmetode

Bland rødkål, rødbede, salt og eddike i en stor skål og ælt grønsagerne godt, så fibrene mørnes let.

Blend honning, sennep, peberrod, fløde, eddike, bær, olie og peber til en glat dressing og vend det i kålen sammen med æbletern, koriander og granatæblekerner. Gem lidt til pynt.

Anret salaten på et stort fad og drys med resten af korianderne og granatæblekernerne.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.