Bønnesalat med oliven, chalotteløg, tomat, estragon og ostecreme
SERVERING
10 portioner
Ostecreme
Hertil
Energiindhold for hele retten: 15940 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 42 %
Nip enderne af bønnerne, og skyl dem i koldt vand. Bring vand og salt i kog i en stor gryde og blancher bønnerne heri i 3-4 min., så de er møre, men stadig med bid. Kom bønnerne direkte over i en skålfuld koldt vand, så kogningen stopper. Kom derefter bønnerne i en sigte og lad dem dryppe grundigt af. Vend bønnerne sammen med tomater og løg på et stort fad.
Kom fløde og salatost i en lille hurtighakker og hak det så det bliver jævnt og cremet. Pisk sennep, honning, eddike, olie, salt og peber sammen og vend ostecremen heri. Smag til og hæld den over grønsagerne. Drys med oliven og estragon.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000