Bønnesalat med oliven, chalotteløg, tomat, estragon og ostecreme

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 150 g finthakkede skalotteløg
  • 550 g tomat - skåret i store tern
  • 500 g grøn bønne
  • 500 g snittebønne

Ostecreme

  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 45 g olivenolie
  • 3 g havsalt
  • 60 g Dijonsennep
  • 45 g æbleeddike
  • 40 g flydende honning
  • 50 g sort oliven uden sten
  • 100 g Arla Apetina® hvid ost classic tern
  • 10 g grofthakkede frisk estragonblad

Hertil

  • 600 g groft brød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 15940 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 42 %

Fremgangsmetode

Nip enderne af bønnerne, og skyl dem i koldt vand. Bring vand og salt i kog i en stor gryde og blancher bønnerne heri i 3-4 min., så de er møre, men stadig med bid. Kom bønnerne direkte over i en skålfuld koldt vand, så kogningen stopper. Kom derefter bønnerne i en sigte og lad dem dryppe grundigt af. Vend bønnerne sammen med tomater og løg på et stort fad.

Ostecreme

Kom fløde og salatost i en lille hurtighakker og hak det så det bliver jævnt og cremet. Pisk sennep, honning, eddike, olie, salt og peber sammen og vend ostecremen heri. Smag til og hæld den over grønsagerne. Drys med oliven og estragon.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.