Bakskuldsauce
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 0 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 14 %
Fedt: 84 %
Skær bakskuld og grøntsager i grove stykker. Sauter det i olie i en gryde i ca. 10 min. Tilsæt fond og varm langsomt op. Lad det simre 30 min. Sigt fonden og reducer til ca. ½ l. Pisk fløden til et let skum og vend det i den varme fond. Smag til med citronsaft, salt og peber.
NB: Alternativt til bakskuld kan der anvendes røget bacon i tern. Dog er det vigtigt at hælde fedtet fra når det er stegt – inden fonden tilsættes.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000