Bakskuldsauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 dl porre , persillestilke og løg
  • 500 dl Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • Groft salt
  • friskkværnet peber
  • citronsaft
  • 50 g koldpresset rapsolie
  • 2 stykker bakskuld (saltet og røget ising)
  • 1 liter hønsefond

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 14 %
Fedt: 84 %

Fremgangsmetode

Skær bakskuld og grøntsager i grove stykker. Sauter det i olie i en gryde i ca. 10 min. Tilsæt fond og varm langsomt op. Lad det simre 30 min. Sigt fonden og reducer til ca. ½ l. Pisk fløden til et let skum og vend det i den varme fond. Smag til med citronsaft, salt og peber.

NB: Alternativt til bakskuld kan der anvendes røget bacon i tern. Dog er det vigtigt at hælde fedtet fra når det er stegt – inden fonden tilsættes.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.