Bagte rødkålschunks med ingefær og sesamdip
SERVERING
10 portioner
Bagte rødkålschunks
Sesam-dip
Energiindhold for hele retten: 8620 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 51 %
Steg kålen gylden på begge sider i olie. Drys med salt og peber og læg kålen i en gastrobakke. Steg løgene let i resten af olien og fordel dem hen over rødkålen. Bland ribssaft, eddike, ingefær og olie sammen og fordel det på kålene. Bag kålene til de er møre – men med bid. Hæld lagen fra kålene og kog den ind til en tynd sirup.
Kom dadler, sesam, olie og de øvrige ingredienser i en foodprocessor og kør til en jævn blanding. Tilsæt evt lidt vand for at få en passende dressing-konsistens.
Anret de lune rødkåschunks med løg på et fad og dryp med den indkogte sirup. Fordel sesamdippen på kålene. Drys med peanuts og persille eller koriander.
Ca. 40-50 min. ved 170°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000