Bagt rødbedesalat med quinoa og myntefløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g finthakket hvidløg
  • 9 g Groft salt
  • 200 g zittauerløg i tynde både
  • friskkværnet peber
  • 60 g olivenolie
  • 60 g kirsebæreddike
  • 1 kg rødbede i tern (ca. 2x2 cm)
  • 6 g hvidløg
  • 3 g Groft salt
  • 350 g vand
  • 1 stykker hel kanel
  • 175 g rød quinoa

Myntefløde

  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 1,5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 dl hakkede frisk mynteblad
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk tykmælk 3,5%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8590 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 41 %

Fremgangsmetode

Kom rødbedeternene i en lille bradepande og bland dem godt med løg, olie, eddike , hvidløg, salt og peber. Dæk bradepanden med alufolie og bag rødbederne midt i ovnen – til de er møre.

Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt, kanelstang og hvidløg. Kog i ca. 15 min. ved svag varme. Hæld quinoaen i en sigte.

Lad de bagte rødbeder køle lidt af. Vend quinoa sammen med rødbederne. Smag til.

Myntefløde

Pisk fløden let med en gaffel og tilsæt tykmælk, mynte, salt og peber.

Anret salaten på et fad og dryp med myntefløden.

Bagetid for rødbeder

Ca 45 min. ved 175° – varmluft.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.