Bagt rødbedesalat med quinoa og myntefløde
SERVERING
10 portioner
Myntefløde
Energiindhold for hele retten: 8590 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 41 %
Kom rødbedeternene i en lille bradepande og bland dem godt med løg, olie, eddike , hvidløg, salt og peber. Dæk bradepanden med alufolie og bag rødbederne midt i ovnen – til de er møre.
Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt, kanelstang og hvidløg. Kog i ca. 15 min. ved svag varme. Hæld quinoaen i en sigte.
Lad de bagte rødbeder køle lidt af. Vend quinoa sammen med rødbederne. Smag til.
Pisk fløden let med en gaffel og tilsæt tykmælk, mynte, salt og peber.
Anret salaten på et fad og dryp med myntefløden.
Ca 45 min. ved 175° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000