Bagt hvidløgspuré med fløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g 5 hele hvidløg (ca. 300 g)
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 20 g olivenolie

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2500 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 59 %

Fremgangsmetode

Skær toppen af hvidløgene og dryp med olie og salt. Pak hvidløgene ind i alufolie og bag dem i ovnen.

Lad hvidløgene køle af. Pres det bløde hvidløgskød ud i en skål. Mos hvidløgspuréen med et piskeris eller kom den i en foodprocessor og blend til en jævn blanding. Tilsæt fløde og friskkværnet peber. Smag til. Stil puréen tildækket i køleskabet indtil serveringen.

Bagetid

45-60 min. ved 180°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.