Bagt hvidløgspuré med fløde
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 59 %
Skær toppen af hvidløgene og dryp med olie og salt. Pak hvidløgene ind i alufolie og bag dem i ovnen.
Lad hvidløgene køle af. Pres det bløde hvidløgskød ud i en skål. Mos hvidløgspuréen med et piskeris eller kom den i en foodprocessor og blend til en jævn blanding. Tilsæt fløde og friskkværnet peber. Smag til. Stil puréen tildækket i køleskabet indtil serveringen.
45-60 min. ved 180°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000