Bagt grøntsagsfad med kikærter og koriander
SERVERING
10 portioner
Tilbehør
Pynt
Energiindhold for hele retten: 23260 kJ
Energifordeling:
Fiber: 85 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 26 %
Varm olien i en stor gryde ved kraftig varme og svits løg og kartofler i ca. 4 min. Tilsæt squash, aubergine, karrypasta, hvidløg og stødt koriander og steg videre i ca. 4 min ved jævn varme. Tilsæt bouillon, kikærter, hakkede tomater, kokosmælk, mangochutney, citronsaft, salt og peber – og rør det godt sammen. Lad det simre i ca. 15 min. Smag retten til. Fordel grøntsagsblandingen i et ovnfast fad og bag det i ovnen – til kartoflerne er møre. Pynt med koriander og server grøntsagsfadet med skyr og naanbrød.
Ca. 50 min. ved 200° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000