Bagt grøntsagsfad med kikærter og koriander

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g knust hvidløg
  • 35 g Groft salt
  • 350 g zittauerløg i tynde ringe
  • friskkværnet peber
  • 60 g olie
  • 480 g kikært
  • 40 g citronsaft
  • 400 g flået hakket tomat
  • 600 g grøntsagsbouillon
  • 600 g squash i tynde halve skiver
  • 1200 g kartoffel i små tern
  • 400 g kokosmælk
  • 70 g rød karrypasta
  • 10 g stødt koriander
  • 500 g aubergine i tynde halve skiver
  • 260 g mangochutney

Tilbehør

  • 500 g Arla® Skyr 0,2%
  • pandebrød fx naanbrød

Pynt

  • frisk koriander

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 23260 kJ

Energifordeling:

Fiber: 85 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 26 %

Fremgangsmetode

Varm olien i en stor gryde ved kraftig varme og svits løg og kartofler i ca. 4 min. Tilsæt squash, aubergine, karrypasta, hvidløg og stødt koriander og steg videre i ca. 4 min ved jævn varme. Tilsæt bouillon, kikærter, hakkede tomater, kokosmælk, mangochutney, citronsaft, salt og peber – og rør det godt sammen. Lad det simre i ca. 15 min. Smag retten til. Fordel grøntsagsblandingen i et ovnfast fad og bag det i ovnen – til kartoflerne er møre. Pynt med koriander og server grøntsagsfadet med skyr og naanbrød.

Bagetid for kikærtepande

Ca. 50 min. ved 200° – varmluft.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.