Bagt banancheesecake med marmorering
SERVERING
15 portioner
Bund
Bagt banancheesecake
Topping
Pynt
Energiindhold for hele retten: 34450 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 61 %
Knus småkagerne fint og bland dem med smeltet smør. Beklæd en bageform med bagepapir. Pres småkageblandingen ud i bunden. Bag bunden midt i ovnen.
Pisk flødeost, sukker, æg, æggeblommer, citronsaft og -skal godt sammen. Blandingen skal være lind. Skær bananerne i mindre stykker og vend dem i dejen. Smelt chokoladen og vend den med let hånd i dejen, så den bliver marmoreret. Fordel dejen på den bagte bund og bag kagen færdig midt i ovnen. Den skal være fast som budding. Den vil hæve lidt og falde lidt sammen igen – det er helt korrekt. Lad kagen køle af på en bagerist.
Pisk cremefraiche, flødeost, brun farin, citronskal og vaniljekorn sammen til en let og luftig creme. Skær kagen ud i firkanter og sprøjt toppingen på med en tyl. Pynt med revet chokolade og friske bær.
Ca. 5 min. ved 160° – varmluft
Ca. ½ time ved 160° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000