Æggesalat med hytteost og mangochutney

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • 312 g æg
  • friskkværnet peber
  • 100 g Gulerod i små tern
  • 125 g finthakkede bladselleri
  • 60 g drueagurk i små tern
  • 5 g Karry
  • 20 g fintskåret purløg
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 40 g mangochutney

Pynt

  • purløg eller karse

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3930 kJ

Energifordeling:

Fiber: 7.6 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 43 %

Fremgangsmetode

Kom hytteost, mangochutney, karry, salt og peber i en blender og blend ved højeste hastighed i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Vend cremen med de øvrige ingredienser. Pynt æggesalaten med purløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.