Fremgangsmetode

Udskriv
Kom hytteost, mangochutney, karry, salt og peber i en blender og blend ved højeste hastighed i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Vend cremen med de øvrige ingredienser. Pynt æggesalaten med purløg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3930 kJ

Energifordeling:

Fiber: 7.6 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 43 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.