Ajo Blanco med agurk, grønne druer og rugbrødstern
SERVERING
10 portioner
Mandelsuppe
Rugbrødstern
Pynt
Energiindhold for hele retten: 6780 kJ
Energifordeling:
Fiber: 35.1 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 45 %
Udblød mandler og brød i koldt vand. Blend drænet mandler med bønner, salt og hvidløg til en ensartet masse. Tilsæt drænet brød og blend. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens blenderen kører. Tilsæt vand og eddike og blend til suppen er glat og cremet. Tilsæt piskefløde – og smag suppen til. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst to timer.
Rist rugbrødscroutonerne midt i ovnen, til de er sprøde – vend rundt i rugbrødet et par gange under ristningen.
Server den iskolde mandelsuppe i små dybe tallerkner og drys med grønne druer, agurk og rugbrødstern.
Suppen kan med fordel laves dagen før for en mere intens smag.
Et lidt mere krydret fyld kan fx være semidried tomater, rød peberfrugt og purløg.
Ca. 10 min. ved 180° – varmluftovn.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000