Æggekage med fennikel, spinat, kartoffel og røget laks
SERVERING
10 portioner
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 19140 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 30 %
Fedt: 50 %
Sauter kartofler, fennikel og løg i smørret i en pande. Krydr med salt og peber. Sauter spinaten for sig, så den lige falder sammen. Vend spinaten i kartoffelblandingen sammen med den varmrøgede laks.
Pisk æg, fløde og mælk sammen og hæld massen på panden. Steg æggekagen et par min. i panden, så den lige sætter sig. Bag herefter æggekagen i ovnen til æggemassen har sat sig og er let gylden på toppen. Server æggekagen kold eller varm med groft rugbrød og syltede agurker til.
10-20 min. ved 200°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000