Æble-svesketrifli med ristede rugflager og flødeskum
SERVERING
10 portioner
Æble-sveske kompot
Crumble
Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 66 %
Fedt: 29 %
Udblød sveskerne i vand natten over.
Kom svesker, vand og sukker i en gryde og kog i ca. 10 minutter til sveskerne er kogt let ud. Tilsæt æbletern og kog yderligere ca. 5 minutter til æblerne er gennemvarme, men stadig har bid. Smag til og afkøl grøden.
Smelt honning i en gryde sammen med smør. Kom rugflager og nødder i en bradepande og bland det hele grundigt med honningmassen. Bag crumble i ovnen til det er gyldent og sprødt.
Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt mælken og pisk et øjeblik. Det nedsætter fedtprocenten på fløden, men bevarer den dejlige smag og gør flødeskummet let og luftigt. Fordel kompotten i glas og drys med rugflager og top med flødeskum.
15-20 min. ved 175°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000