Rygeostdressing med rucola

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 g bredbladet persille
  • 100 g Rucolasalat
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 4 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 200 g mælk
  • 3 g havsalt
  • revet muskatnød
  • 250 g rygeost

Hertil

  • 1000 g grøn salat fx. hovedsalat, ærter og agurk
  • 2000 g nye kartoffel

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 12720 kJ

Energifordeling:

Fiber: 50 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 33 %

Fremgangsmetode

Hak persille og rucola i en foodprocessor.

Tilsæt rygeost, mælk og piskefløde og kør til en helt grøn, lind dressing. Smag til med muskat, citronskal, salt og peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.