Yoghurt lagkage

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 8 husblas
  • 250 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 100 g sukker
  • 200 g pasteuriseret æggeblomme
  • 8 g vaniljesukker
  • 1 liter Arla Harmonie® økologisk jordbær sødmælksyoghurt 3,1%
  • 2 stykker lagkagebund

Pynt

  • Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38% - pisket til let skum
  • spiselig blomst
  • friske blandede bær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 15340 kJ

Energifordeling:

Fiber: 4.4 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 47 %

Fremgangsmetode

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æg og sukker luftigt og hvidt. Pisk fløden til et let skum. Vend æggesnapsen med flødeskum, yoghurt og vaniljesukker. Smag evt. med sukker og citron.

Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt den i en tykbundet gryde. Afkøl husblassen med ca. 1 dl af yoghurtblandingen og rør husblassen i resten af blandingen.

Læg den ene kagebund i en springform – og hæld yoghurtblandingen herpå. Placer den sidste kagebund øverst og tryk kagen let sammen. Stil lagkagen tildækket i køleskabet i 3-4 timer.

Tag lagkagen ud af formen og pynt med flødeskum, bær og spiselig blomster.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.