Yoghurt lagkage
SERVERING
10 portioner
Pynt
Energiindhold for hele retten: 15340 kJ
Energifordeling:
Fiber: 4.4 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 47 %
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æg og sukker luftigt og hvidt. Pisk fløden til et let skum. Vend æggesnapsen med flødeskum, yoghurt og vaniljesukker. Smag evt. med sukker og citron.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt den i en tykbundet gryde. Afkøl husblassen med ca. 1 dl af yoghurtblandingen og rør husblassen i resten af blandingen.
Læg den ene kagebund i en springform – og hæld yoghurtblandingen herpå. Placer den sidste kagebund øverst og tryk kagen let sammen. Stil lagkagen tildækket i køleskabet i 3-4 timer.
Tag lagkagen ud af formen og pynt med flødeskum, bær og spiselig blomster.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000