Ymer panna cotta med syltede kirsebær og brændte hasselnødder

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Panna cotta

  • 90 g Rørsukker
  • 600 g Arla Pro Øko Ymer
  • 6 stk husblas

Syltede kirsebær

  • 50 g sukker
  • 100 g portvin
  • 2 g hel allehånde
  • 500 g kirsebær
  • 5 g kartoffelmel

Brændte hasselnødder

  • 20 g sukker
  • 50 g hasselnød

Fremgangsmetode

Panna cotta

Varm langsomt fløde og sukker op i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og lad blandingen køle let af. Læg imens husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Tilsæt den udblødte husblas i fløden, og rør rundt til husblassen er opløst. Lad blandingen køle af i ca. 10 min. Tilsæt ymer og fordel panna cotta cremen i portionsglas eller serveringsskåle. Stil dem tildækket på køl i mindst 4 timer eller til næste dag.

Syltede kirsebær

Kog sukker, portvin, allehånde i en gryde ved svag varme. Tilsæt kirsebær og kog ved svag varme i ca. 2 min. Smag til. Jævn kirsebærrene med lidt kartoffelmel og sæt på køl.

Brændte hasselnødder

Smelt sukker i en tykbundet gryde til en lys karamel. Tilsæt hasselnødderne til karamellen og vend det godt rundt. Bred hasselnødderne ud på bageplade beklædt med bagepapir. Bag nødderne i ovnen. Lad dem køle helt af, inden de hakkes groft.

Brændte hasselnødder

Ca. 10 min. ved 180°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.