Ymer panna cotta med syltede kirsebær og brændte hasselnødder
SERVERING
10 portioner
Panna cotta
Syltede kirsebær
Brændte hasselnødder
Varm langsomt fløde og sukker op i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og lad blandingen køle let af. Læg imens husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Tilsæt den udblødte husblas i fløden, og rør rundt til husblassen er opløst. Lad blandingen køle af i ca. 10 min. Tilsæt ymer og fordel panna cotta cremen i portionsglas eller serveringsskåle. Stil dem tildækket på køl i mindst 4 timer eller til næste dag.
Kog sukker, portvin, allehånde i en gryde ved svag varme. Tilsæt kirsebær og kog ved svag varme i ca. 2 min. Smag til. Jævn kirsebærrene med lidt kartoffelmel og sæt på køl.
Smelt sukker i en tykbundet gryde til en lys karamel. Tilsæt hasselnødderne til karamellen og vend det godt rundt. Bred hasselnødderne ud på bageplade beklædt med bagepapir. Bag nødderne i ovnen. Lad dem køle helt af, inden de hakkes groft.
Ca. 10 min. ved 180°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000