The Perfect Ribs

TID

700 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

THE PERFECT RIBS

  • 10 g burgerbolle - ristet
  • 1500 g Oksetværreb
  • BBQ rub
  • 3 dl BBQ sauce
  • 4 stykker Gulerod
  • 0,5 stykker spidskål
  • 2 stykker forårsløg
  • Hakkede krydderurt, f.eks. Persille og purløg
  • 2 dl Arla® Pro Ostesauce
  • 0,75 dl Arla® cremefraiche 18%
  • 2 stykker fennikel
  • æblecidereddike
  • Rørsukker
  • Salt
  • peber

Fremgangsmetode

OKSETVÆRREB

Oksetværrebet marineres i en god BBQ rub og salt, og langtidssteges herefter ved 110ºc grader (ca. 8-10 timer).

Den sidste halve time smøres benene med en god røget barbeque sauce og karamelliseres ved 200ºc lige inden servering

CHEESESLAW

Gulerod, spidskål og forårsløg snittes fint og røres sammen med ostesauce, lidt creme fraiche, masser af hakkede urter og smages til med salt/peber.

RÅSYLTET FENNIKEL

Fennikel snittes fint og krydres med salt, peber, rørsukker og stænkes til sidst med lidt æbleeddike. Lad fenniklen trække et par timer inden servering.

Burgeren monteres med salat, cheeseslaw, råsyltet fennikel og et stort stykke tværreb.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.