The Perfect Ribs
TID
700 minutter
SERVERING
10 portioner
THE PERFECT RIBS
Oksetværrebet marineres i en god BBQ rub og salt, og langtidssteges herefter ved 110ºc grader (ca. 8-10 timer).
Den sidste halve time smøres benene med en god røget barbeque sauce og karamelliseres ved 200ºc lige inden servering
Gulerod, spidskål og forårsløg snittes fint og røres sammen med ostesauce, lidt creme fraiche, masser af hakkede urter og smages til med salt/peber.
Fennikel snittes fint og krydres med salt, peber, rørsukker og stænkes til sidst med lidt æbleeddike. Lad fenniklen trække et par timer inden servering.
Burgeren monteres med salat, cheeseslaw, råsyltet fennikel og et stort stykke tværreb.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000