Riberhus stenalderbrød

SERVERING

1 portioner

Ingredienser

  • 5 g Groft salt
  • 260 g æg
  • 150 g groftrevet Riberhus® økologisk mellemlagret
  • 50 g grofthakkede mandel eller hasselnødder
  • 50 g grofthakkede valnød
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g hel boghvede
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g græskarkerne
  • 100 g hørfrø

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 17250 kJ

Energifordeling:

Fiber: 50.1 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 15 %
Fedt: 66 %

Fremgangsmetode

Pisk æggene let. Tilsæt kerner, frø, mandler, nødder, ost og salt. Bland det grundigt sammen og hæld det i en velsmurt bagepapirsbeklædt form. Eller tilsvarende små forme og bag brødet midt i ovnen.

Tips

Du kan godt bruge en rest ost fra buffetten da det opvarmes under bagning.
Kerner, nødder og frø kan blandes efter eget ønske – blot skal der være 600 g i alt.
Du kan også tilsætte æbletern eller revne gulerødder, efter behag, for lidt mere sødme.

Bagetid - for stort brød

Ca. 1 time ved 160° – varmluft. (Bagetid for små brød: Ca. ½ time ved 160° – varmluft).

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.