Riberhus stenalderbrød
SERVERING
1 portioner
Energiindhold for hele retten: 17250 kJ
Energifordeling:
Fiber: 50.1 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 15 %
Fedt: 66 %
Pisk æggene let. Tilsæt kerner, frø, mandler, nødder, ost og salt. Bland det grundigt sammen og hæld det i en velsmurt bagepapirsbeklædt form. Eller tilsvarende små forme og bag brødet midt i ovnen.
Du kan godt bruge en rest ost fra buffetten da det opvarmes under bagning.
Kerner, nødder og frø kan blandes efter eget ønske – blot skal der være 600 g i alt.
Du kan også tilsætte æbletern eller revne gulerødder, efter behag, for lidt mere sødme.
Ca. 1 time ved 160° – varmluft. (Bagetid for små brød: Ca. ½ time ved 160° – varmluft).
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000