Fremgangsmetode

Udskriv

1

Riv kartofler og pres saften fra. Riv løg og bland det sammen med kartofler, Beauvais Engelsk Sauce og timian i en skål.

2

Slå æggene ud heri og rør mel, 1 spsk. salt og 1 tsk. peber i blandingen.

3

Opvarm en pande med olivenolie. Form og steg frikadellerne gyldenbrune på begge sider. Afkøl dem let.

4

Steg bacon sprødt og læg på fedtsugende papir. Bland romainesalat, radiser i skiver, løgringe, og Rygeostsalat sammen.

5

Læg salaten i et fad og pynt med, lune kartoffelfrikadeller, Bähncke Agurkerelish, sprødt bacon, hindbær og friske krydderurter.

Tip:

Lav mange kartoffelfrikadeller og frys dem ned. Nemt og lækkert tilbehør til salatbaren.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.