Kartoffelfrikadeller

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 stk bagekartoffler
  • 1 stk løg (100 g)
  • 1 bdt løg til salaten (100 g)
  • 4 spsk Beauvais Engelsk Sauce
  • 1 spsk timian
  • 4 stk æg
  • 75 g mel
  • 3 spsk olivenolie til stegning
  • 300 g bacon
  • 2 stk romainesalat (1000 g)
  • 250 g radise
  • 2 dl Rygeostsalat
  • 1 dl Bähncke Agurkerelish
  • 50 g hindbær
  • friske krydderurter (dild)
  • salt og peber

Fremgangsmetode

1

Riv kartofler og pres saften fra. Riv løg og bland det sammen med kartofler, Beauvais Engelsk Sauce og timian i en skål.

2

Slå æggene ud heri og rør mel, 1 spsk. salt og 1 tsk. peber i blandingen.

3

Opvarm en pande med olivenolie. Form og steg frikadellerne gyldenbrune på begge sider. Afkøl dem let.

4

Steg bacon sprødt og læg på fedtsugende papir. Bland romainesalat, radiser i skiver, løgringe, og Rygeostsalat sammen.

5

Læg salaten i et fad og pynt med, lune kartoffelfrikadeller, Bähncke Agurkerelish, sprødt bacon, hindbær og friske krydderurter.

Tip:

Lav mange kartoffelfrikadeller og frys dem ned. Nemt og lækkert tilbehør til salatbaren.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.