Ingredienser
- 12500 g Økologisk Rugmild 100/0
- 120 g Økologisk gær (60 g økologisk tørgær)
- 10400 g vand
- 75 g Salt
- 3500 Friskrevet økologiske gulerødder (vendes i hvedemel)
Fremgangsmetode
Mildt, børne- og ældrevenligt rugbrød uden kerner, tilsat revet økologiske gulerødder: Rugmild 100/0 er en helblanding med dansk økologisk rugmel, økologisk rugsur og let sødet med brun farin og sirupsmalt.
Antal
Ca. 20 rugbrød
Fremgangsmåde
Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.
Dejtemperatur: | 28-30°C. |
Æltetid: | 20 min. langsomt. |
Liggetid: | 30 min. |
Dejvægt: | 1.100 g. |
Form: | Aluform nr. 76230. |
Opslåning: | Dejen vejes direkte i formen eller formes til brød. |
Dekoration: | Drysses/vendes i en blanding af lige delt havregryn og blå birkes. |
Hævetid: | 50 min. |
Bagetemperatur (vejl.): | Bageriovn:Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp. |
Bagetid (vejl.): | 50 min. (kernetemperatur på min. 94°C). |
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300