Økologisk Rugmild Gulerodsrugbrød – Økologisk Rugmild 100/0

Ingredienser

  • 12500 g Økologisk Rugmild 100/0
  • 120 g Økologisk gær (60 g økologisk tørgær)
  • 10400 g vand
  • 75 g Salt
  • 3500 Friskrevet økologiske gulerødder (vendes i hvedemel)

Fremgangsmetode

Mildt, børne- og ældrevenligt rugbrød uden kerner, tilsat revet økologiske gulerødder: Rugmild 100/0 er en helblanding med dansk økologisk rugmel, økologisk rugsur og let sødet med brun farin og sirupsmalt.

Antal

Ca. 20 rugbrød

Fremgangsmåde

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.

Dejtemperatur: 28-30°C.
Æltetid: 20 min. langsomt.
Liggetid: 30 min.
Dejvægt: 1.100 g.
Form: Aluform nr. 76230.
Opslåning: Dejen vejes direkte i formen eller formes til brød.
Dekoration: Drysses/vendes i en blanding af lige delt havregryn og blå birkes.
Hævetid: 50 min.
Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn:Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp.
Bagetid (vejl.): 50 min. (kernetemperatur på min. 94°C).

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.