Nordisk cremet bygotto

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g finthakkede hvidløg
  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 30 g grofthakket persille
  • 150 g finthakkede skalotteløg
  • 50 g Lurpak® smør
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 300 g squash i små tern
  • 500 g perlebyg
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 500 g optøede frosne ekstrafine Ært

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13080 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 23 %

Fremgangsmetode

Sauter løg og hvidløg i smør i ca. 1 min. Tilsæt perlebyg og sauter i 1-2 min til de er blanke. Tilsæt bouillon og kog kornene under låg i ca. 20 min. – rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og bland det sammen. Varm retten godt igennem. Vend persille i lige inden servering.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.