Nektarinsalat med kalvebryst og sennepscreme på røde eller grønne spidskål
SERVERING
10 portioner
Sennepscreme
Pynt
Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
Energifordeling:
Fiber: 28.7 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 48 %
Del spidskålene i halve og kog dem i rigeligt vand med salt, til kålen er mør – men med bid. Lad kålen køle af på en rist med skærefladen nedad, så al vandet løber fra kålen.
Pluk det kogte kalvebryst i grove strimler og salt det evt. en smule.
Bland fløde, sennep, eddike, salt og peber til en creme.
Vend kalvekød, nektariner og fennikel med dressingen. Tilsæt dild og smag til.
Del spidskålen i kvarte og læg dem på et stort fad. Anret nektarinsalaten på spidskålene. Pynt med dild.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000