Nektarinsalat med kalvebryst og sennepscreme på røde eller grønne spidskål

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 400 g vand
  • 5 g Salt
  • 1 kg rensede hele røde eller grønne spidskål
  • 300 g supermørt kogt kalvebryst (sprængt eller røget)

Sennepscreme

  • 150 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 40 g grov sennep
  • 40 g pære- eller æbleeddike
  • 10 g hakkede dildkvist
  • 150 g fennikel - skåret i fine spåner på mandolin eller pålægsmaskine
  • 300 g nektarin - skåret i tynde både

Pynt

  • dildkvist

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6000 kJ

Energifordeling:

Fiber: 28.7 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 48 %

Fremgangsmetode

Del spidskålene i halve og kog dem i rigeligt vand med salt, til kålen er mør – men med bid. Lad kålen køle af på en rist med skærefladen nedad, så al vandet løber fra kålen.

Pluk det kogte kalvebryst i grove strimler og salt det evt. en smule.

Sennepscreme

Bland fløde, sennep, eddike, salt og peber til en creme.

Vend kalvekød, nektariner og fennikel med dressingen. Tilsæt dild og smag til.

Del spidskålen i kvarte og læg dem på et stort fad. Anret nektarinsalaten på spidskålene. Pynt med dild.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.