Maltvafler med mayo, revet ost, citronskal og urter
SERVERING
12 portioner
Maltvafler
Gammel Knas mayo
Energiindhold for hele retten: 37940 kJ
Energifordeling:
Fiber: 21.5 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 76 %
Lun mælk og smør i en gryde til 40° og pisk dejen godt sammen med de øvrige ingredienser. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. ½ time. Bag vaflerne i et belgisk vaffeljern til de er gyldne. Lad vaflerne dampe af på en rist.
Kom æggeblommer, eddike, vand og salt i en blender – og pisk det godt sammen, fx i en thermomixer. Tilsæt osten i mindre stykker og blend til det er glat. Tilsæt olien i en tynd stråle lidt af gangen – mens blenderen kører. Blend til en fast og blank mayo. Smag til med tabasco og peber.
Anret de nybagte maltvafler med Gammel Knas mayo, revet Havgus og top med de friske urter og citronskal.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000