Lun pausesmoothie med ærter, Digekrone og sprødt drys
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 6200 kJ
Energifordeling:
Fiber: 35.7 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 33 %
Bland revet rugbrød, smør og salt. Fordel det på en plade med bagepapir og bag det – til brødet er sprødt.
Varm mælken i en gryde. Kom de øvrige ingredienser i en blender og tilsæt den varme mælk, lige før servering. Blend suppen til en ensartet, lysegrøn smoothie og smag til med krydderier. Server smoothien i et lille glas med et drys sprødt brød.
Peber og muskatnød er vigtige ingredienser, da de udgør syren i denne suppe. Tilsætter man fx citronsaft eller eddike, så skiller suppen straks.
Ca. 20 min. ved 180° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000