Lun pausesmoothie med ærter, Digekrone og sprødt drys

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 g Groft salt
  • 200 g rugbrød
  • 20 g smør
  • 4 g Groft salt
  • 2 g friskkværnet peber
  • 20 g bredbladet persille
  • 60 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk i tern
  • 1 liter Arla Harmonie® økologisk letmælk 1,5%
  • 2 g stødt muskatnød
  • 300 g optøede Ært

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6200 kJ

Energifordeling:

Fiber: 35.7 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 33 %

Fremgangsmetode

Bland revet rugbrød, smør og salt. Fordel det på en plade med bagepapir og bag det – til brødet er sprødt.

Varm mælken i en gryde. Kom de øvrige ingredienser i en blender og tilsæt den varme mælk, lige før servering. Blend suppen til en ensartet, lysegrøn smoothie og smag til med krydderier. Server smoothien i et lille glas med et drys sprødt brød.

Tip

Peber og muskatnød er vigtige ingredienser, da de udgør syren i denne suppe. Tilsætter man fx citronsaft eller eddike, så skiller suppen straks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 180° – varmluft.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.