Labneh med olivenolie, rosa peber og rysteribs

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Drænet yoghurt

  • 10 g finthakkede hvidløg
  • 3 g Groft salt
  • 1,5 liter Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%

Rysteribs

  • 10 g sukker
  • 100 g skyllede ribs
  • 10 g olivenolie
  • 2 g knuste rosa peberkorn

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 4.4 g
Protein: 48 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 21 %

Fremgangsmetode

Drænet yoghurt

Kom et bomuldsklæde i en stor sigte og placer den over en skål. Bland yoghurt, hvidløg og salt i en skål og hæld blandingen i sigten. Vrid klædet sammen i toppen (så der lukkes for yoghurten). Stil yoghurten et køligt sted og lad den dræne i 18-24 timer.

Rysteribs

Kom ribs og sukker i en frysepose. Ryst bærrene, så sukkeret fordeler sig – ryst af og til.

Vend den drænede yoghurt ud og læg den på et fad. Dryp den friske ost med olivenolie og knust rosa peber. Pynt med rysteribs.

Tip

Server labneh sammen med brød eller krydret mad.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.