Labneh med olivenolie, rosa peber og rysteribs
SERVERING
10 portioner
Drænet yoghurt
Rysteribs
Energiindhold for hele retten: 2730 kJ
Energifordeling:
Fiber: 4.4 g
Protein: 48 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 21 %
Kom et bomuldsklæde i en stor sigte og placer den over en skål. Bland yoghurt, hvidløg og salt i en skål og hæld blandingen i sigten. Vrid klædet sammen i toppen (så der lukkes for yoghurten). Stil yoghurten et køligt sted og lad den dræne i 18-24 timer.
Kom ribs og sukker i en frysepose. Ryst bærrene, så sukkeret fordeler sig – ryst af og til.
Vend den drænede yoghurt ud og læg den på et fad. Dryp den friske ost med olivenolie og knust rosa peber. Pynt med rysteribs.
Server labneh sammen med brød eller krydret mad.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000