Juletapas med pålæg, grønkålspesto, parmesandip, julekrydrede mandler og julesmør

SERVERING
10 portioner
SERVERING
10 portioner
Grønkålspesto
Parmesandip
Syltede rødløg
Julekrydrede mandler
Grønkålspesto: Blend grønkål, citron, pinjekerner, parmesan, hvidløg og olivenolie og smag til med salt og peber.
Bland creme fraiche, parmesan og sort peber sammen.
Anret pålæg på et bræt. Kom grøntkålspesto, parmesandip, krydrede mandler og julekryddersmør i skåle. Pynt af med syltede rødløg og fuglegræs og servér med ristede flute, kiks eller knækbrød.
Bland mandler sammen med honning, tørret timian og flagesalt.
Kom på bageplade med bagepapir og bag i ovn ved 180 °C ca. 15 minutter, indtil honningen er karamelliseret og det dufter af timian og nødder.
Bland stuetempereret smør sammen med appelsinskal, kanel, ingefær, kardemomme og stødt nellike. Smag til med salt og kvænet sort peber.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919