Juletapas med pålæg, grønkålspesto, parmesandip, julekrydrede mandler og julesmør

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • Salami Blomst, 500g
  • 400 g Rullepølse, Danish Crown Professional
  • 400 g Roastbeef, Danish Crown Professional
  • 400 g Knochen Schinken, Danish Crown Professional

Grønkålspesto

  • 2 dl Pinjekerner
  • 150 g parmesan
  • 2 stk fed hvidløg
  • 2 dl olivenolie
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk kværnet sort peber

Parmesandip

  • kværnet peber
  • 1 tsk kværnet sort peber

Syltede rødløg

  • 4 stk små rødløg
  • 1 dl lagereddike
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl vand

Julekrydrede mandler

  • 3 dl mandler
  • 2 spsk tørret timian
  • 3 spsk honning
  • flagesalt

Fremgangsmetode

Grønkålspesto

Grønkålspesto: Blend grønkål, citron, pinjekerner, parmesan, hvidløg og olivenolie og smag til med salt og peber.

Parmesandip

 Bland creme fraiche, parmesan og sort peber sammen.

Anretning

Anret pålæg på et bræt. Kom grøntkålspesto, parmesandip, krydrede mandler og julekryddersmør i skåle. Pynt af med syltede rødløg og fuglegræs og servér med ristede flute, kiks eller knækbrød.

Julekrydrede mandler

Bland mandler sammen med honning, tørret timian og flagesalt. 

Kom på bageplade med bagepapir og bag i ovn ved 180 °C ca. 15 minutter, indtil honningen er karamelliseret og det dufter af timian og nødder.

Julesmør

Bland stuetempereret smør sammen med appelsinskal, kanel, ingefær, kardemomme og stødt nellike. Smag til med salt og kvænet sort peber. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.