Japansk multibønnesalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 spsk Bähncke Dijon Sennep
  • 4 spsk wasabi
  • 2 spsk lime, saft herfra
  • 2 dl solsikkeolie
  • 1 spsk soya
  • 1 dåser Beauvais Økologiske Sorte Kikærter
  • 1 dåser Beauvais Økologiske Cannellini Beans
  • 1 dåser Bähncke Økologiske Kidney Beans
  • 150 g feldsalat
  • 2 stk Avokado
  • 150 g wakame tangsalat
  • 1 stk rødløg
  • 100 g hvidløgsspirer
  • 50 g ærteskud
  • 50 g Sort sesam
  • 1 spsk rosenpeber

Fremgangsmetode

1

Pisk en vinaigrette af Bähncke Dijonsennep, wasabi, limesaft og solsikkeolie. Smag til med soya og evt. peber.

2

Dræn kikærter, cannelloni beans og kidney beans.

3

Bland en salat af feldsalat, avokadostykker, wakame tangsalat, rødløgsringe, hvidløgsspirer og ærteskud. Kom kikærter, cannelloni beans og kidney beans på salaten. Hæld wasabivinaigretten på salaten og pynt af med sort sesam og rosenpeber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.