Honningbagte og syltede rodfrugter med sprødt rugbrød og urter.

TID

50 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Rodfrugter

  • 200 kg Hverdags honning
  • 4 kg rodfrugt

Marinade

  • 2 dl eddike
  • 400 g Dansk Honning
  • 5 stk peberkorn
  • 2 stk laurbærblad

Rugbrød

  • 1 pk rugbrød
  • 100 g smør
  • blød timian
  • ærteskud
  • rød basilikum

Fremgangsmetode

Sådan gør du

1.   Skyl rodfrugterne, og skær toppen af. Halvdelen af rodfrugterne skæres i stave, den anden halvdel skæres i tern af ca 1×1 cm.

2.   Kog eddike, honning, peber og laurbær op og hæld det over ternene. Lad det trække i 12-24 timer. 

3.   Forvarm en ovn til 200 grader. Kom stavene på en bageplade og kom honning over dem. Drys med salt og peber og bag dem til de får farve. Vend rundt i stængerne, så de bliver bagt ens.

4.   Skær rugbrødet i tern eller i skiver og steg det sprødt i smør på en pande. Drys til sidst med salt. 

5.   Anret salaten i en skål med friske urter. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.