Honningbagte bær med creme fraiche og brændt hvid chokolade

TID

35 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g Akacie honning
  • 250 g hindbær
  • 250 g brombær
  • 250 g blåbær
  • 250 g ribs
  • 500 g creme fraiche 38%
  • 200 g hvid chokolade
  • melisse

Fremgangsmetode

Sådan gør du

1.   Forvarm en ovn på 220 grader. Hak chokoladen og bag den til den bliver brun i ca. 10 min.

2.   Fordel bærerne i skåle og kom honningen over. Bag skålene ved 220 grader i 5 min.

3.   Pisk creme fraichen tyk og hak den afkølede chokolade.

4.   Anret creme fraiche ovenpå bærerne og drys med hakket chokolade. Pynt med melisse eller skovsyre.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.