Honning dessert med mousse, gele og sauce

TID

300 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Mousse

  • 250 dl Dansk lynghonning
  • 1 dl piskefløde
  • 8 stk æggeblomme
  • 0,5 dl vand
  • 0,5 dl citronsaft
  • 10 stk husblas

Sauce

  • 200 g Dansk lynghonning
  • 300 g havtorn
  • vand

Gele

  • 150 håndfulde Akacie honning
  • 1 dl vand
  • 4 stk husblas

Pynt

  • bær
  • urter
  • hakket Kiks
  • hakket chokolade

Fremgangsmetode

Sådan gør du:

1.      Pisk blommer og lynghonning luftigt.

2.      Udblød husblas i koldt vand. Lun vand og citronsaften i en gryde og smelt herefter husblassen heri.

3.      Pisk fløden let.

4.      Vend de pisket blommer og citronsaften sammen, Vend massen sammen med fløden, når det er under 30 grader. Kom moussen i forme og sæt den på køl i mindst 4-5 timer.

5.      Kog honning og havtorn op og blend det herefter. Sigt massen og tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for tyk. Smag til med ekstra honning.

6.      Udblød husblas i koldt vand. Kog akaciehonning op med vand og smelt husblassen heri. Lad den køl lidt af, og hæld så lagen oven på den faste honningmousse.

7.      Anret desserten og server.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.