Honning dessert med mousse, gele og sauce
TID
300 minutter
SERVERING
10 portioner
Mousse
Sauce
Gele
Pynt
1. Pisk blommer og lynghonning luftigt.
2. Udblød husblas i koldt vand. Lun vand og citronsaften i en gryde og smelt herefter husblassen heri.
3. Pisk fløden let.
4. Vend de pisket blommer og citronsaften sammen, Vend massen sammen med fløden, når det er under 30 grader. Kom moussen i forme og sæt den på køl i mindst 4-5 timer.
5. Kog honning og havtorn op og blend det herefter. Sigt massen og tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for tyk. Smag til med ekstra honning.
6. Udblød husblas i koldt vand. Kog akaciehonning op med vand og smelt husblassen heri. Lad den køl lidt af, og hæld så lagen oven på den faste honningmousse.
7. Anret desserten og server.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800