Gravad laks med dild og spidskommen
SERVERING
10 portioner
Dilddressing
Energiindhold for hele retten: 4880 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0.1 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 53 %
Del laksen i 2 stykker. Knus spidskommen, sukker og salt, fx i en morter. Fordel krydderiblandingen og dild på laksestykkerne og kom dem i en frysepose. Læg laksen i køleskabet ca. 24 timer. Vend posen et par gange undervejs.
Dup laksestykkerne fri for overskydende krydderiblanding og dild. Skær laksen i meget tynde skiver og server.
Vend cremefraiche og dilddressing let sammen. Server sammen med laksen.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000