Gravad laks med dild og spidskommen

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g sukker
  • 5 g dildkvist
  • 25 g Salt
  • 2 tsk hel spidskommen
  • 500 g laksefilet uden skind - frosset i mindst 1 døgn

Dilddressing

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk cremefraiche 18%
  • 20 g dilddressing (rævesovs)

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4880 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.1 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 53 %

Fremgangsmetode

Gravad laks

Del laksen i 2 stykker. Knus spidskommen, sukker og salt, fx i en morter. Fordel krydderiblandingen og dild på laksestykkerne og kom dem i en frysepose. Læg laksen i køleskabet ca. 24 timer. Vend posen et par gange undervejs.

Dup laksestykkerne fri for overskydende krydderiblanding og dild. Skær laksen i meget tynde skiver og server.

Dildressing

Vend cremefraiche og dilddressing let sammen. Server sammen med laksen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.