Gløggindkogte pærer med flødeostskum

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Indkogte pærer

  • 600 g gløgg
  • 240 g solbær puré
  • 150 g sukker
  • 80 g glukose
  • 10 stk pære , confernce

Flødeostskum

  • 300 g Arla® Pro Flødeost naturel 70+
  • 90 g flormelis
  • 100 g Arla® sødmælk 3,5%
  • 50 g Arla® piskefløde 38%
  • 50 g æggehvide

Fremgangsmetode

Indkogte pærer

Opkog gløgg, solbærpuré, sukker og glukose. Skræl pærer, og kog dem langsomt i gløggen, indtil pærerne er bløde med lidt modstand. Afkøl pærer i deres lage i et isbad.

Flødeostskum

Bland alle ingredienser glat i en blender eller med en stavblender. Put skummet i en sifon, og lad med 2 patroner.

Til servering

Sprøjt osteskummen på tallerkner, og anbring en godt drænet pære i skummet.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.