Frisk gulerodssuppe med ingefær og sprøde croutoner
SERVERING
10 portioner
Gulerodssuppe
Sprøde croutoner
Energiindhold for hele retten: 13160 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 67 %
Fjern de yderste blade på citrongræsset og snit det fint. Skær ingefæren i tynde strimler. Sauter gulerod, citrongræs og ingefær i en gryde med smør i ca. 5 min. Tilsæt bouillon og lad suppen simre i ca. 30 min. eller til gulerødderne er helt møre. Tilsæt friskost, citronsaft, salt og peber og blend suppen til den er helt glat. Sigt evt. suppen og smag til.
Smelt smørret og vend det godt sammen med brød, koriander, salt og peber. Bag dem sprøde i ovnen.
Ca. 10 min. ved 200°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000