Chokoladeterrin med risengrødstopping
SERVERING
10 portioner
Chokoladeterrin
Topping
pynt
Forvarm ovnen til 150 °C og smør silikonebageform (28 x 22 cm) med smør.
Varm chokolade, smør, farin og fløde i en tykbundet gryde ved lav varme, til chokoladen er smeltet og blandingen er glat.
Slå æggene ud i en stor skål og pisk chokoladeblandingen sammen med æggene.
Hæld chokoladeblandingen i formen og bag terrinen i 45 min. Sæt terrinen i køleskabet og lad den køle helt af. Udstik med en cylinderform små runde stykker kage.
Blend risengrøden i en foodprocessor til en glat konsistens.
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min. Varm hindbærsyltetøjet i en gryde ved lav varme.
Tilsæt husblassen med det vand der hænger ved og smelt det.
Vend husblas/hindbær med risengrød, appelsinskal og flormelis, og lad blandingen hvile i 5 min. Hæld grødblandingen i en plastsprøjtepose og sprøjt toppingen oven på chokoladeterrinen. Lad den sætte sig på køl.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919