Bygotto med spinat, sølvbede og ost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g olivenolie
  • 200 g løg
  • 1,2 liter grøntsagsbouillon eller hønsefond
  • 400 g perlebyg skyllet i vand og drænet
  • 400 g øl gerne alkoholfri
  • 200 g sølvbede
  • 10 g finthakket hvidløg
  • 15 g olivenolie
  • 200 g rengjorte og plukkede spinatblade
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 125 g revet Arla® Tistrup Digekrone, økologisk eller parmasan

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11620 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 35 %

Fremgangsmetode

Varm olien op i en tykbundet gryde og steg løgene til de er klare. Kom perlebyg i gryden og rist et par minutter. Tilsæt øl og lad kernene trække al væden. Tilsæt halvdelen af fonden og lad perlebyggen simre ved svag varme – rør af og til. Byggen skal suge al væsken, inden der tilsættes mere. Fortsæt ca. 30 minutter til kornene er møre – men med bid.

Skær bladene fra stænglerne på sølvbeden og skær stænglerne i små tern.

Opvarm olie i en gryde og sauter hvidløg, spinat og bladene fra sølvbederne ved kraftig varme. Dræn grøntsager i en sigte.

Tilsæt ost og fløde til bygottoen – konsistensen skal være blød og cremet. Vend de sauterede grønsager i. Smag til med peber og evt. en smule salt – alt efter hvor salt fonden er. Tilsæt bladbedestænglerne. Server bygottoen straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.