Brunch-pandekager med risengrød og topping af appelsin og granatæble
SERVERING
10 portioner
topping
Pisk æg, mælk, hvedemel, bagepulver, kanel, vaniljesukker og salt sammen i en skål. Vend risengrød i blandingen og lad det stå og trække i ½ time.
Varm en pande op med smør. Kom ¾ dl pandekagedej på panden og steg hver pandekage ved medium varme i 2-3 min., til de er gyldne. Kan med fordel steges i forvejen og lunes inden servering.
Portionsanret med 2 stk. brunchpandekager og drys med hakkefr mandler, chiafrø, appelsinfilter, granatæblekerner og frysetørrede hindbær. Servér med akaciehonning.
Serveringstip: Servér med vaniljeskyr eller hytteost.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919