Bønnespread med hytteost og spidskommen

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 125 butter bean
  • 10 g Groft salt
  • 1 liter vand
  • 3 stykker laurbærblad
  • 20 g fintrevet ingefær
  • 5 stykker kafir limeblad
  • 10 g finthakkede korianderblad
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 2 g ristet, knust spidskommen
  • 50 g limesaft

Tilbehør

  • 500 g ristede halve pitabrød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %

Fremgangsmetode

Dæk bønnerne med rigeligt vand og sæt dem i blød i ca. 12 timer. Kasser iblødsætningsvandet.

Kom bønnerne i en gryde sammen med vand, ingefær, salt, limeblade og laurbærblade. Kog bønnerne ved svag varme og under låg i ca. 45 min. eller til de er meget møre. Lad bønnerne dryppe godt af og kassér laurbær- og limeblade. Afkøl bønnerne.

Kom de kolde afdryppede bønner i en foodprocessor sammen med hytteost, limesaft og spidskommen. Kør blandingen i ca. 3 min. eller til den er helt glat. Vend korianderblade i spreaden og smag til.

Server bønnespreaden sammen med ristede pitabrød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.