Bønnespread med hytteost og spidskommen
SERVERING
10 portioner
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 0 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Dæk bønnerne med rigeligt vand og sæt dem i blød i ca. 12 timer. Kasser iblødsætningsvandet.
Kom bønnerne i en gryde sammen med vand, ingefær, salt, limeblade og laurbærblade. Kog bønnerne ved svag varme og under låg i ca. 45 min. eller til de er meget møre. Lad bønnerne dryppe godt af og kassér laurbær- og limeblade. Afkøl bønnerne.
Kom de kolde afdryppede bønner i en foodprocessor sammen med hytteost, limesaft og spidskommen. Kør blandingen i ca. 3 min. eller til den er helt glat. Vend korianderblade i spreaden og smag til.
Server bønnespreaden sammen med ristede pitabrød.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000