Black bean tostadas med syltede avokadoer og koriander

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 dl hvidvinseddike
  • 1 dl sukker
  • 2 stk hvidløg
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk salatløg
  • 500 g Santa Maria Avokadoslices
  • 10 stk Santa Maria Tortilla Original Small
  • 5 dl Olie til stegning
  • 100 g feta ost
  • 30 g koriander

Fremgangsmetode

En sprød tostada med sorte bønner, syltede avokadoer og koriander

Sådan gør du

  1. Kog vand, hvidvinseddike og sukker indtil sukkeret er opløst.
  2. Tilsæt hvidløg og løg til marinaden og lad det køle ned.
  3. Når syltemarinaden er kølet af, tilsæt da avokadoslices. Lad det stå et par timer før servering.
  4. Varm olien i en gryde (til 170°C). Fritér tortillaerne så de er sprøde på begge sider. Efter fritering, læg da tortillaerne på en rist for at holde dem sprøde.
  5. Blend bønner, jalapeños, hvidløg, limesaft og -skal til en grov mos. Smag til med salt og limesaft.
  6. Læg bønnemosen på de sprøde tortillas og top af med de syltede løg og avokadoer, samt feta og koriander.

Tip

De syltede avokadoslices holder et par dage i køleren og kan bruges på andre retter, som topping af salater eller på smørrebrød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.