Bagte skiver af græskar med ostekrumme og persillefløde
SERVERING
10 portioner
Bagt græskar
Ostekrumme
Persillefløde
Energiindhold for hele retten: 6460 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 20 %
Fedt: 73 %
Vend græskar med halvdelen af olien og drys med salt og peber. Læg dem i et tæt lag på en plade med bagepapir.
Hak brødkrummer, ost, salvie, citron og hvidløg i en foodprocessor eller minihakker. Fordel ostekrummerne på græskarrene og dryp med resten af olien. Bag græskarrene i ovnen – til græskarrene er møre og raspen er gylden.
Pisk fløden til et let skum og tilsæt citronsaft, persille, salt og peber og vend det godt rundt. Fordel fløden på de varme græskar lige før servering.
Ca. 20 min. ved 190°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000