Bagte skiver af græskar med ostekrumme og persillefløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Bagt græskar

  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 60 g olivenolie
  • 1 kg græskar i både med skræl

Ostekrumme

  • 6 g hvidløg
  • 10 g revet citronskal (usprøjtet)
  • 20 g salvie
  • 60 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 60 g brødkrumme fra hvidt brød

Persillefløde

  • 120 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g friskpresset citronsaft
  • 10 g finthakket bredbladet persille

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6460 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 20 %
Fedt: 73 %

Fremgangsmetode

Bagt græskar

Vend græskar med halvdelen af olien og drys med salt og peber. Læg dem i et tæt lag på en plade med bagepapir.

Ostekrumme

Hak brødkrummer, ost, salvie, citron og hvidløg i en foodprocessor eller minihakker. Fordel ostekrummerne på græskarrene og dryp med resten af olien. Bag græskarrene i ovnen – til græskarrene er møre og raspen er gylden.

Persillefløde

Pisk fløden til et let skum og tilsæt citronsaft, persille, salt og peber og vend det godt rundt. Fordel fløden på de varme græskar lige før servering.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 190°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.