Bagte rødbeder vendt med syrnet fløde, dild og peberrod

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 75 kg Groft salt
  • 2 kg rødbede

Syrnet fløde

  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g peberrod
  • 20 g dild
  • 30 g æblecidereddike
  • 50 g akaciehonning
  • 7 g dildfrø hakkede

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8040 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 38 %

Fremgangsmetode

Kom rødbeder i et ovnfast fad og drys med groft salt. Bag de hele rødbeder midt i ovnen – til de er møre. Lad rødbederne køle let af. Skær dem ud i mindre stykker og kom dem i en skål.

Syrnet fløde

Rør fløde med honning, eddike, dild, peberrod, dildfrø, salt og peber. Lad fløden stå og syrne i 20-30 min. på køkkenbordet – til den tykner let.

Kom dressingen på de lune rødbeder – og lad dem trække i 10 min. Smag til.

Server rødbederne med den syrnede fløde.

Bagetid

Ca. 1½-2 timer ved 170º – varmluft.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.