Bagte rødbeder vendt med syrnet fløde, dild og peberrod
SERVERING
10 portioner
Syrnet fløde
Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 38 %
Kom rødbeder i et ovnfast fad og drys med groft salt. Bag de hele rødbeder midt i ovnen – til de er møre. Lad rødbederne køle let af. Skær dem ud i mindre stykker og kom dem i en skål.
Rør fløde med honning, eddike, dild, peberrod, dildfrø, salt og peber. Lad fløden stå og syrne i 20-30 min. på køkkenbordet – til den tykner let.
Kom dressingen på de lune rødbeder – og lad dem trække i 10 min. Smag til.
Server rødbederne med den syrnede fløde.
Ca. 1½-2 timer ved 170º – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000