Bagte auberginer med kærnemælksfløde og ribs

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Bagte auberginer

  • 10 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 20 g smeltet Lurpak® smør
  • 1 kg aubergine - delt på langs i kvarte
  • 10 g grofthakkede frisk oreganoblad

Kærnemælksfløde

  • 3 g finthakket hvidløg
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 80 g Arla Harmonie® økologisk kærnemælk 0,5%
  • 10 g akaciehonning

Pynt

  • stødt spidskommen
  • ribs

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3280 kJ

Energifordeling:

Fiber: 25.3 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 63 %

Fremgangsmetode

Bagte auberginer

Læg auberginerne på en bageplade. Pensl med smør og drys med oregano, salt og peber. Bag auberginerne – til de er møre og lysebrune. Lad dem køle af.

Kærnemælksfløde

Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt kærnemælk, honning, hvidløg, salt og peber i skummet.

Anret auberginerne på et fad. Dryp lidt af dressingenen over og server resten ved siden af. Pynt med friske ribs og et drys spidskommen.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 190°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.