Bagte auberginer med kærnemælksfløde og ribs
SERVERING
10 portioner
Bagte auberginer
Kærnemælksfløde
Pynt
Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
Energifordeling:
Fiber: 25.3 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 63 %
Læg auberginerne på en bageplade. Pensl med smør og drys med oregano, salt og peber. Bag auberginerne – til de er møre og lysebrune. Lad dem køle af.
Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt kærnemælk, honning, hvidløg, salt og peber i skummet.
Anret auberginerne på et fad. Dryp lidt af dressingenen over og server resten ved siden af. Pynt med friske ribs og et drys spidskommen.
Ca. 30 min. ved 190°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000