Bananis med kakao og peanuts

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 2 g appelsinskal (usprøjtet)
  • 40 g kakao af høj kvalitet
  • 400 g frossen banan - skåret i stykker
  • 80 g bløde og kolde dadel
  • 15 g friskpresset appelsinjuice
  • 50 g grofthakkede saltede peanut
  • 10 g frysetørret hindbær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6000 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 46 %

Fremgangsmetode

Tag bananerne ud af fryseren 5 minutter før, de skal blendes. Hak dadlerne groft. Kom bananer, dadler, fløde, kakao, og appelsinsaft i en foodprocessor og kør til en jævn blanding. Smag til med appelsinskal.

Server isen evt. kuglet op i skåle, der har stået på frost. Drys med peanuts og hindbær. Server straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.