Æblekage med smuldredej og bær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 75 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 2,5 g Groft salt
  • 75 g hvedemel
  • 50 g grofthakkede mandel
  • 75 g brun farin
  • 50 g havregryn
  • 500 g æble i små tern, fx jonagold
  • 20 g flydende honning
  • 150 g blandede bær , fx hindbær, brombær og blåbær

Tilbehør

  • 250 g Arla® økologisk skyr 0,2%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8850 kJ

Energifordeling:

Fiber: 30 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 37 %

Fremgangsmetode

Bland mel, farin, havregryn, mandler og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i blandingen.

Læg æbler og halvdelen af bærrene i et ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm) og dryp honningen over. Fordel smuldredejen over frugtblandingen, tryk de resterende bær let ned i dejen og bag æblekagen midt i ovnen. Server æblekagen lun med iskold skyr til.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.