Rabarber-trifli med vanilje, fløde og sprød granola

Ingredienser

  • Crème Brûlée base (se link under fremgangsmetode)
  • 500 g rabarber
  • 150 Rørsukker
  • Pisket fløde
  • granola

Fremgangsmetode

  1. Anret med pisket fløde og sprød granola (færdigkøbt eller hjemmelavet – se Crème Brûlée base).
  2. Kom det i bunden af en passende portionsstørrelse skål og hæld creme brûlée massen over. Sæt på køl i ca. 3 timer.
  3. Mix det let og lad det køle af.
  4. Bag det ovnen ved 170 grader i ca. 20 min.
  5. Drys 500 g. frosne (eller friske), snittede rabarber med 150 g. rørsukker.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.